Home

Som algunes persones que portem varis anys organitzant concerts de punk i projectes “fes-ho tu mateix” a Barcelona i rodalies. Des de fa un temps veiem útil agrupar la nostra activitat sota una mateixa etiqueta que ens faciliti la comunicació amb bandes i col·lectius de fora de la nostra ciutat.

Intentem fer tot el que podem en locals amb un enfoc no comercial, espais autogestionats, cases okupades, etc. Només muntem concerts en espais sense servei de seguretat.

Entrada assequible i remuneració justa per als grups. El preu dels concerts oscil·la entre els 3 i 5 euros, depenent del nombre de bandes de fora o les característiques concretes de l’event. Tots els diners que es treuen van per als grups i per a cobrir despeses. També solem organitzar concerts benèfics per alguna bona causa o per pagar les despeses derivades de la lluita per l’anarquia. En aquests casos, tot canvia.

Som flexibles però això no vol dir que ens obrim a organitzar qualsevol cosa. No muntarem concerts de grups que transmeten un missatge contrari als nostres principis. De la mateixa manera, no tenim cap obligació de fer res que no ens vingui de gust.

Pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic:

disciplinahardcore@gmail.com

Anuncis