Home

Primer dia de concerts de les jornades. Hi tocaran Extinción de los Insectos, Sect, Crosta, Crit i Destral. Entrada voluntària que no gratuïta. Hi haurà entrepans vegans de xoriço i d’hummus amb tomàquet sec!

Extinción de los Insectos vénen des de Madrid i aquesta serà la seva primera visita a la ciutat comptal. Aquí hi ha gent d’Atomizador i Campamento Ñec Ñec tocant a una velocitat sobrehumana. Ells es descriuen com una banda de punk caleidoscòpic i desquiciat. En breus editaran un LP de la mà d’Afeite al Perro.

Sect són la petita gran revelació barcelonina d’aquest darrer any. Toquen anarcopunk a l’estil de bandes com Dirt, Honey Bane o Flux of Pink Indians. De fet, semblen trets de Crass Records. A Sect hi ha penya de Drömdead, Belgrado, etc.

Crosta van començar l’any 2006 fent punk simple i directe amb lletres anarquistes. Després de moltes aventures van decidir donar un gir a la seva música cap a tonalitats més fosques. Actualment es mouen en una línia propera a l’anarcopunk i el post-punk. El seu textos continuen essent polítics però amb un enfoc més íntim i personal.

Crit no fa gaire que es van estrenar. Si busques per internet podràs sentir alguna de les seves cançons. Són enemigues dels segurates del metro i pensen que Duran i Lleida és un desgraciat que no mereix la vida. Un grup de punk boig i desenfrenat amb moltes coses a dir.

Destral és un projecte amb membres de Crosta, Chip Subcutáneo i Diskoirää. Experimentació sònica lliure i atrevida pels amants de la música més sorollosa. Desprenen un rollo similar a les parts més ambientals de Saw Throat.

 

Anuncis