Home

Això són unes jornades de punk DIY que es sostenen gràcies al recolzament de totes. A part dels grups locals -Absurdo i Las Otras-, hem convidat a Kalte Lust de Bordeaux, a Dictadura de Zarautz i Silla Eléctrica de Madrid. Hem d’aconseguir prou diners per pagar-los el viatge, així que l’entrada tindrà un preu voluntari (que no gratuït) destinat a cobrir aquestes despeses.

Igualment, comptarem amb les habilitats culinàries de la gent de Sopadors Vegans. No sabem si faran entrepans, pizzes o bikinis però prepara la gana!

Kalte Lust són de Bordeaux. Hi ha qui diu que són la mescla ideal entre Siouxsie and the Banshees i The Organ. També comenten que en directe sonen exageradament bé. Tenen un LP ple de temes melancòlics i tristos, ideal per a escoltar en un dia de pluja.

Silla Eléctrica són uns vells coneguts de Madrid. Punk afilat i incisiu amb dues guitarres, sense baix i veu noi-noia. Ex-membres de Muletrain, Las Señoras i mil bandes més.

Dictadura, hardcore cru des de Zarautz influenciat pels grans clàssics americans dels 80. El cantant va tot tatuat, el baixista sol portar bigoti i el bateria és un skinhead que fa por. Tenen un LP de recent edició i molts concerts a les seves espatlles.

Las Otras fan un punk proper a grups com Olho Seco o Inocentes. Hardcore feminista intens i fort explotant a la teva cara. El Marat s’ha muntat un segell i acaba de treure el seu primer disc. Aquestes noies vénen de grups com Flujo, Crosta o Bulimia.

Absurdo són de Barcelona i els agraden GRB, Frenopaticss o Anti/dogmatikss entre d’altres. Si “Déu” vol tindran les primeres còpies de l’EP que fa mesos que anuncien i que porta gravat des de fa més d’un any. Creuem els dits.

Anuncis